Зимовий бруд зчищають із доріг тернопільські комунальники

Опубліковано в Новини 03.03.2017

Як повідомляють в управлінні ЖКГ, працівники підрядних організацій з допомогою спецтехніки прибирають із узбіч міських вулиць бруд та пил, який "назбирався" впродовж зими.

Так, відповідні роботи здійснюються на вулиці Руській, Замковій, Крушельницької, Збаразькій та на проспекті Степана Бандери. На разі роботи з очищення змету тривають на проспекті Злуки. 

Прибирання здійснюють таким чином: спочатку працівники згортають вуличний змет вздовж дороги, а згодом приїжджає спецтехніка, за допомогою якої  сформовані насипи бруду забирають і вивозять на звалище.

Фото: управління ЖКГ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.