Маршрутом №3 в Тернополі курсує чеська "гармошка"

Опубліковано в Новини 02.03.2017

Для більшої пасажировмісткості та покращення умов перевезень на маршруті №3 замість одного короткого тролейбуса пустили спарений, тобто «гармошку». Про це інформують в КП "Тернопільелектротранс".

Заміну здійснили на другому випуску даного маршруту. Також, часткову заміну коротких тролейбусів на вмістиміші «гармошки» нещодавно провели й на маршрутах №1 і №2. Такі зміни стали можливими завдяки придбанню вживаних чеських тролейбусів «Škoda 15Tr».

Двосекційні тролейбуси «Škoda 15Tr» перевозять у півтора рази більше пасажирів, аніж односекційні аналоги «Škoda 14Tr». Закупівлі «гармошок» проводяться з 2012 року. Станом на сьогодні вулицями Тернополя в будні курсує 27 тролейбусів «Škoda 15Tr», що складає майже половину всіх випусків на маршрутах.

Як раніше повідомляли в КП "Тернопільелектротранс", цього року заплановано придбати щонайменше 5 «гармошок».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.