Авторами написів антиукраїнського характеру на автобусній зупинці Тернопільщини зацікавилася поліція

Опубліковано в Новини 02.03.2017

Перевіряють причетність до вандалізму осіб на іномарці з тернопільськими номерами.

У засобах масової інформації розповсюджена новина про те, що автобусну зупинку в селі Залізці Збаразького району невідомі особи розмалювали антиукраїнськими написами, зазначили в ГУНП області. Поліцейські зареєстрували даний факт до журналу єдиного обліку і почали здійснювати перевірку.

Це не поодинокі випадки у Збаразькому районі після активного переходу церков з моспархату у Київський патріархат, - пише користувач мережі Facebook Роман Напованець, який і оприлюднив фото розмальованої зупинки.

Зі слів керівника поліції Збаражчини Віталія Присяжнюка, автобусна зупинка знаходиться на окраїні населеного пункту, тому ніхто з місцевих жителів не бачив хто і коли здійснював ці написи. Але люди помітили, що напередодні селом їздила іномарка з тернопільськими номерами. Поліцейські встановилиавтівку і на даний час проводяться заходи щодо з’ясування особи водія та його причетності до  даної події.

Фото Р. Напованця зі соцмережі

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.