Банда злодіїв винесла з будинків на Тернопільщині майна на понад мільйон гривень

Опубліковано в Новини 02.03.2017

Правопорушники - зі сусідньої області.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців, викрито злочинну групу осіб – жителів сусідньої області, які займалися таємними викраденнями чужого майна з помешкань громадян Тернопільщини, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Уже встановлено причетність зловмисників до п’яти крадіжок майна, вчинених впродовж лютого 2017 року з будинків жителів Тернопільського району на суму понад один мільйон гривень

Наразі трьох учасників цієї групи, один з яких раніше судимий та розшукується правоохоронцями сусідньої області за вчинення крадіжок, затримано.

Під час обшуків, за місцем проживання підозрюваних, виявлено та вилучено частину викраденого майна - ювелірні вироби, колекційні монети, а також знаряддя та засоби вчинення злочину. 

Триває досудове розслідування за ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою), процесуальне керівництво у якому здійснює Тернопільська місцева прокуратура. Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжних заходів.



 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.