Тернопільському таксисту пасажири розрахувалися фальшивими грішми

Опубліковано в Новини 01.03.2017

Мовляв, із неуважності.

Прес-служба УПП у Тернополі повідомила, що сьогодні, близько обіду, на службу 102 зателефонував водій таксі і поскаржився, що клієнти дали йому підроблені гроші. Фальшивку він помітив не відразу, відтак наздогнати вже їх не зміг.

Патрульні приїхали до заявника і відібрали пояснення. Громадянин детально описав чоловіка і жінку, яких підвозив за вказаною адресою. Інспектори взялися обстежувати прилеглу територію. В одному із торгових центрів, на вулиці Живова, вони виявили 2 осіб, які підходили по орієнтуванню.

«Чоловік не заперечував вини і сказав, що мабуть помилився і був згоден повернути гроші таксисту», – розповідає інспектор патрульної поліції.

Ми встановили осіб. З’ясувалося, що 31-річний чоловік раніше судимий. Заявника та підозрюваного патрульні доправили до відділку поліції та передали слідчому.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.