У платіжках за березень тернополян може чекати комунальний «подарунок»

Опубліковано в Новини 01.03.2017

На сесії міської ради депутати прийняли рішення про перерахунок плати за теплопостачання, яка була нарахована тернополянам у період з 1 по 18 грудня 2015 року. Ця різниця згодом стане «знижкою» для мешканців міста у теперішніх рахунках.

-          Прийнято рішення про перерахунок плати за послуги централізованого опалення за період з 1 по 18 грудня 2015 року для споживачів багатоквартирних будинків, в яких відсутніх прилади обліку теплової енергії. Є законодавчі документи, які дають нам можливість ці питання врегулювати, тому що в той час була нарахована максимальна ставка за послугу теплопостачання, зараз маємо можливість зробити перерахунок для мешканців Тернополя. Загалом це будуть додаткові витрати для «Теплокомуненерго» у сумі 2,5 млн. грн. і ці кошти будуть або повернуті тернополянам як зайво сплачені, або враховані в рахунок наступних платежів, - розповів Сергій Надал.

 

Відповідне рішення прийняте депутатами у п’ятницю, 24 лютого, воно буде передане комунальному підприємству для здійснення обрахунків. Імовірно, уже в платіжках за березень тернополяни зможуть помітити зміни. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.