Тернопільщина готується до нового свята

Опубліковано в Новини 01.03.2017

Верховна Рада встановила День українського добровольця, який буде відзначатися щорічно 14 березня.

Попередньо стало відомо, що урочисті заходи розпочнуться 14 березня об 11:00 год. на Театральному майдані міста Тернополя. Добровольців та військових привітають керівництво області та міста, а також представники духовенства. 

Передбачено вручення нагород та відзнак тим, хто проявив себе у захисті суверенітету та державної цілісності України – планується нагородження медалями «За службу Україні», орденами «За мужність», «Лицарський Хрест Добровольця», «Честь і Слава».

За пропозицією громадських організацій на День добровольця запрошуються не тільки жителі обласного центру, але і делегації з районів Тернопільської області.

Разом із урочистою частиною, запланована концертна програма, а також тематичні локації. Зокрема, в рамках відзначення Дня українського добровольця, передбачається виставка стрілецької зброї, показову виступи військових, майстер-класи з тактичної медицини, презентації громадських об’єднань.

 

Детальний сценарій заходів до Дня українського добровольця допрацьовується, про що громадськість буде повідомлена додатково.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.