В одному із тернопільських навчальних закладів оновили укриття

Опубліковано в Новини 04.10.2023
Мова про одне з укриттів Західноукраїнського національного університету.
Працівники навчального закладу виділили складське приміщення, де замінили аварійні труби холодного водопостачання, демонтували старі металеві конструкції. Для безперебійної роботи укриття закупили генератор та підключили Інтернет.
Задля комфортного перебування в укритті студентів придбали крісла-груші, туристичні килимки, крісла, двомісні парти, лавки та проектор.
Загальна вартість будівельних робіт та придбаного інвентарю становить понад 2 млн грн з бюджету Західноукраїнського національного університету та благодійного фонду Андрія Богданця.
В рамках благодійного проєкту Freedom Space облаштували 30 укриттів в школах різних міст України: від Львова й Тернополя до Харкова й Запоріжжя. Після ремонту там з’явилися дитячі килимки й м’які іграшки, кінопроектори та крісла-мішки.
 
 
 
 
 
 
+9
 
 
Усі реакції:
33Ірина Цеглярська та ще 32
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.