На трасі Р-41 біля Тернополя триває ремонт дорожнього покриття

Опубліковано в Новини 29.09.2023
У серпні стартував ремонт шляхопроводу через залізницю біля ТРЦ «Подоляни». Зараз підрядна організація працює на лівому проїзді споруди. Тут вже відремонтовано насадки опор штучної споруди. Триває влаштування шафових стінок біля берегових опор.
42-метровий шляхопровід ремонтують вперше за 30 років. Він перебуває у аварійному стані і з огляду на стратегічну важливість дороги Р-41 Обхід Тернополя його ремонт – невідкладний.
Ключові елементи шляхопроводу зазнали руйнувань, споруда може втратити через це цілісність, а рух транспорту єдиною державною трасою для об’їзду обласного центру – ризикує бути паралізованим.
На ремонт шляхопроводу у 2023 році Уряд спрямував кошти Європейського інвестиційного банку. Це другий шляхопровід, який у цьому році лагодить Служба відновлення, щоб зберегти повноцінний рух трасою Р-41. Загалом за кошти ЄІБ ремонтуємо 4 штучні споруди на стратегічних дорогах області Р-41, М-09 і М-19.
Ремонтні роботи заплановано завершити до кінця року.
Нагадуємо, що рух через шляхопровід відбувається у реверсному режимі та регулюється за допомогою світлофорів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.