Буде цікаво та гаряче: очільник поліції Тернопільщини започаткував новий формат спілкування з краянами

Опубліковано в Новини 28.09.2023
У п’ятницю, 29 вересня, о 19.30 на телеканалі «TV -4» відбудеться спілкування наживо з головним поліцейським області Серігєм Зюбаненком.
 
Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.
 
Минуло уже 3 місяці служби Сергія Зюбаненка на Тернопільщині, тому він хоче з цього приводу обговорити роботу поліції області, донести до громадян свої ініціативи та пропозиції щодо її покращання.
 
– У своїй роботі я активно комунікую не лише з поліцейським, а й краянами під час особистого прийому громадян та через соціальні мережі. До мене надходить багато повідомлень, звернень, запитань, інформації. Пропоную дещо нестандартний формат. Запрошую представників засобів масової інформації поспілкуватися на актуальні теми в прямому ефірі. Студію для цього люб’язно надала телекомпанія «TV -4». У п’ятницю, 29 вересня, о 19.30 там відбудеться спілкування наживо, – повідомив Зюбаненко.  
 
Трансляцію ефіру, окрім телеканалу «TV -4», вестимуть понад 20 місцевих інформаційних платформ.
 
– Насамперед, переглянути ефір пропоную поліцейським Тернопільщини. Там ви почуєте для себе багато цікавої та корисної інформації, – зазначив Сергій Зюбаненко. – Звертаюся до глядачів: у вас є час та можливість поставити мені запитання в коментарях під моїм дописом або звернутися до журналістів, або ж, написавши мені в анонімний чат-бот.
 
Отже, найцікавіші теми обговорять під час двогодинного прямого ефіру, а запитання, про які не встигнуть подискутувати, будуть зареєстровані і жителі Тернопільщини отримають на них вичерпні відповіді.
Сторінки телеканалу «TV -4» у соцмережах:
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.