Борці з Тернопільщини здобули перемогу на міжнародному турнірі у Словаччині

Опубліковано в Новини 28.09.2023

Команда Збаразького ФСК "Чемпіон", у яку входять учні Збаразької ДЮСШ, здобула перемогу на міжнародному турнірі з вільної боротьби у словацькому місті Кошіце.

Про це повідомили у Збаразькій міській раді.

У змаганнях брало участь майже 250 спортсменів із восьми країн - Словаччини, Польщі, Угорщини, Литви, Молдови, Естонії, Чехії та України.

Найуспішнішими були виступи шести наших призерів. Зокрема Владислав Хариш та Джамал Ханів вибороли чемпіонські титули у своїх вагових категоріях. Срібними медалями нагороджені Віталій Ткач та Юрій Ковалевський, "бронза" - у Юрія Дячука та Максима Тихонюка. Також близькі до призових місць були виступи Остапа Худо, Олександра Дмитришина, Тараса Рогівського, кажуть у міській раді.У цьому затишному красивому місті, яке населяє 300 мешканців, збаражани знайшли хороших друзів, гостинний прийом, підтримку багатьох вболівальників, серед яких є чимало українців.

За словами тренера юних борців Петра Короля, спортсмени уже втретє поспіль здобувають загальнокомандне "золото" у даному щорічному турнірі, який був проведений у Кошіце.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.