Чи зможе Дмитро Підручний взяти участь у другому етапі Кубка світу?

Опубліковано в Новини 28.09.2023

Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів, коли Дмитро Підручний зможе стартувати на Кубку світу.

- Ми зробили під нього спеціальну програму, якщо все буде за планом, сподіваюся, він зможе взяти участь на другому етапі Кубка світу. Це лише наше бажання, усе буде залежати від того, як відбуватиметься відновлення після цієї травми. У нього буде індивідуальна програма, у жовтні він готуватиметься у Сянках, у листопаді приїде на вкатку в Обертілліах, де готуватиметься до другого етапу Кубка світу, - сказав Санітра.

Підручний влітку зламав руку. Перший етап Кубка світу пройде в Естерсунді (25 листопада - 3 грудня), другий етап пройде у Гохфільцені (8-10 грудня).

Джерело: tribuna.com/

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.