Міні-бордель організувала жителька Заліщицького району

Опубліковано в Новини 28.02.2017

21-річну заліщанку разом із 20-річною "підопічною" ланівчанкою затримали правоохоронці. Дівчата займались незаконним бізнесом - торгували собою, повідомляють в прес-службі ГУНП в області.

Дівчина родом із Заліщицького району раніше навчалась в одному із тернопільських училищ, однак, із наукою не склалось, а тому вирішила заробляти на життя в незаконний спосіб. Розпочала наймати двокімнатну квартиру на вулиці Ломоносова, знайшла двох "працівниць" - двадцятирічних сестер близнючок, які виконували сексуальні послуги. Своїх клієнтів жінки знаходили через соціальні мережі, саме там розміщали оголошення на кшталт "Надаємо сексуальні послуги за гроші".

Клієнтів знаходили швидко. За рік роботи з'явилися і постійні поціновувачі їхніх  послуг. Свою "працю" дівчата розцінювали від вісімсот до тисячі гривень за годину, з яких тридцять відсотків від суми забирала організаторка, інколи вона приймала оплату одягом відомих брендів.

Однак вчора, 27 лютого, працівники відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП області, піймали сутенершу та її подругу на гарячому. Іншу "працівницю" затримати не вдалося, адже та поїхала до Італії.

Як повідомляють правоохоронці, обидві сестри мали дітей - одному хлопчику 4 роки, іншому 9 місяців. Поки мами працювали, сутенерша з дітьми сиділа в сусідній кімнаті.

Під час санкціонованих обшуків у квартирі вилучили близько 3500 гривень, мобільні телефони та сім-картки. Виявили правоохоронці і два пристрої для куріння марихуани. Наркотичну речовину, кажуть дівчата, споживали разом із клієнтами.

Підозрювану затримали відповідно до статті 208 КПК. Їй інкримінують статтю 303 частина 2 ККУ - сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Її подруга відповідатиме перед законом за статтею 181-1 КУпАП - заняття проституцією, що тягне за собою попередження або штраф від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.