На Тернопільщині чоловік намагався підкупити поліцейських

Опубліковано в Новини 28.09.2023

10 тисяч гривень за непритягнення до відповідальності пропонував житель Кременеччини працівникам поліції.

Під час патрулювання вулиць Кременця інспектори сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “ВАЗ-2106″. Водій автівки порушив правила дорожнього руху. При спілкування з чоловіком правоохоронці відчули запах алкоголю, їхати до лікарні він відмовився, але пройшов тест на газоаналізаторі “Драгер”. Прилад показав 2,5 проміле алкоголю.

Аби поліціянти “закрили очі” на його порушення, чоловік запропонував їм 10000 гривень. Кременчанина попередили про відповідальність і викликали слідчо-оперативну групу.

На правопорушника склали адмінпротокол відповідно до статті 130КУпАП та порушили кримінальне провадження згідно із статтею 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)ККУ. Триває слідство. 

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.