У громаді на Тернопільщині молитимуться за упокій душі воїна Олександра Петришина

Опубліковано в Новини 26.09.2023

Поминальна служба Божа за полеглим захисником відбудеться у суботу, 30 вересня, о 10:30 у церкві святих новомучеників і блаженних українського народу, що у Чорткові.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Петришин Олександр Ярославович народився 1 жовтня 1976 року в с. Джурин.

Після закінчення Джуринської середньої школи в 1994 році служив у війську. Потім повернувся в село, де працював з батьком комбайнером. Згодом одружився, у нього народилось двоє синів. 3 2013 року проживав в м.Чортків.

У 2015 році Олександр був мобілізований в прикордонні війська. Під час повномасштабного вторгнення росії Олександр не зміг залишатися осторонь і вже наступного дня пішов на фронт. Більше ніж 200 днів воїн мужньо відстоював територіальну цілісність України та захищав кожного із нас від рук ворога, служив старшим сержантом 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти військової частини А-4279, – кажуть у міській раді. Загинув Олександр 1 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання біля села Сухий Ставок, що на Херсонщині, отримавши травми, несумісні із життям.

Похований Олександр у рідному Чорткові на Алеї Героїв на кладовищі по вул. Ягільницька.

Залишилися в Олександра батьки, сини, дружина та сестра.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.