Легкоатлети з Тернопільщини здобули три “бронзи” на командному чемпіонаті України

Опубліковано в Новини 26.09.2023

23-24 вересня у Львові відбувся Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2006 р.н. і молодше.

Три бронзові нагороди на змаганнях вибороли спортсмени з Тернопільщини.

Про це повідомили у Федерації легкої атлетики Тернопільської області.

Дві медалі в штовханні ядра та метанні диску дісталися Лаврику Максиму (тренер Панасюк Іван, КУТОР "ОДЮСШ з літніх видів спорту"), і ще одна бронза в бігу на 3000м дісталася Правецькій Олі (тренер Стефанишина Ольга, ОДЮСШ), – кажуть у федерації.

 Також відзначилася й інші учасники змагань.

Федущак Христина (тренери Назар та Софія Рибій, КУТОР "ОДЮСШ з літніх видів спорту) в бігу на 200м зайняла п'яте місце та виконала І дорослий розряд, а в бігу на 100м стала сьомою; Шляпський Максим (тренер Дуда Богдан, ОДЮСШ) - четвертий в бігу на 2000м з перешкодами; Кур'євич Остап (тренер Яковів Василь, КУТОР "ОДЮСШ з літніх видів спорту) в метанні молота - п'ятий; Болюх Василь (тренер Дуда Володимир, Бережанська ДЮСШ) в бігу на 3000м сьомий, – кажуть у федерації.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.