Тернопільські патрульні виявили нетверезого водія, який мав з собою наркотичні речовини

Опубліковано в Новини 23.09.2023
Слідкуючи за дотриманням правил дорожнього руху на вулиці Митрополита Шептицького, патрульні помітили автомобіль Volkswagen, водій якого порушив правила дорожнього руху.
Під час спілкування з чоловіком інспектори виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Патрульні запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп'яніння в найближчому медичному закладі, на що останній погодився. Результат — позитивний, що підтверджено висновком лікаря.
Окрім того, провівши поверхневу перевірку, інспектори виявили у керманича згорток із невідомою речовиною та шприц наповнений прозорою рідиною, ймовірно, наркотичною.
Патрульні відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом, склали відповідні адміністративні матеріали та викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування всіх обставин цієї події.
 
 Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.