Володимир Стаюра: «Без революції свідомості не переможе Революція Гідності!»

Опубліковано в Новини 28.02.2017

Минуло три роки відтоді, як перемогла Революція Гідності. Тепер усім нам стало зрозуміло: нашу перемогу вкрали! Адже замість режиму Януковича прийшов режим Порошенка.

Якщо раніше при владі були бандити, які особливо й не приховували свого істинного обличчя, то тепер при владі — брехуни й стерв’ятники, що наживаються на війні, прикриваючись патріотичною і державницькою риторикою. Усіх, хто проти свавілля клану Порошенка, оголошено агентами Кремля. Злодій, як завжди, найгучніше кричить: «Лови злодія!»

Теперішня влада прийшла на крові Небесної Сотні й продовжує лити кров уже не однієї небесної тисячі загиблих унаслідок так званої АТО! До цих пір не покарані ті, хто вбивав майданівців, організовував тітушок, підтримував Януковича… А чи будуть покарані ті, хто зрадив наших захисників у Іловайську й Дабельцевому? Відповідь однозначна: допоки при владі Порошенко та його посіпаки, ми приречені на вимирання. Цьому пора покласти край!

Саме тому 11 лютого в Тернополі, де зародилася Революція Гідності, на всеукраїнському націоналістичному злеті «Соколи Майдану» оголошено початок революції свідомості! 

Я завжди був на передовій боротьби за Україну. Першим у Тернополі підняв синьо-жовтий прапор, з перших днів був на Майдані. Коли почалася війна, пішов на Схід боронити державу зі зброєю у руках. Поруч зі мною завжди були такі ж, як і я, націоналісти, що твердо вірили й продовжують вірити в ідеали Степана Андрійовича Бандери, в те, що українець, а не чужинець, має панувати в Україні. На жаль, не всі розуміють, що жоден олігарх, жоден іноземець, жоден комсомолець не буде дбати про українську націю! Всі вони зацікавлені лише в наживі за рахунок простих українців. 

З перших днів Майдану я остерігався повторення подій, що відбувалися після 2004-го, коли надії людей зрадили. Я сподівався, що кров Небесної Сотні не дасть відбутися повторній зраді. Проте я, як і всі ми, помилявся! Революцію вкотре починали ідеалісти й романтики, а скористалися її результатами лицеміри й негідники! Поки ми гинули на Сході, в країні відбувся переворот. Комуністи й регіонали перебігли в нові партії і знову добралися до влади! А очолив їх ніхто інший, як один із засновників партії регіонів Петро Порошенко. Але хто ж вибрав нам такого Президента? На всіх нас лежить відповідальність за зраду Майдану, бо й ті, хто голосували за Порошенка, і ті, хто не прийшли на вибори або ж не донесли вчасно до людей правду про нього, брехали собі й вірили, що гірше не буде, може, буде краще.

Уявіть собі, що ви — кандидат на посаду президента в травні 2014 року. Хіба ви б змогли цинічно брехати про те, що війна закінчиться через кілька днів, що зарплатня у силовиків у зоні АТО буде 1000 гривень у день, що вже буквально завтра в нас буде безвізовий режим і ми вступимо в Євросоюз? Очевидно, що ні. А от у те, що все це зробить Порошенко, ми, чомусь, хотіли вірити!

100 років тому Ленін виліз на броньовик, як Порошенко під час Революції Гідності вилазив на бульдозер, і кричав, що фабрики віддають робочим, землю — селянам, а Першу світову війну він закінчить за день. Усі ми знаємо, чим це закінчилося і скільки крові й сліз пролила Україна! То чому ж ми думали, що з Порошенком буде інакше!?

Очевидно, що Революція Гідності не може перемогти допоки не відбулася революція свідомості. Тернопіль та Тернопільщина — місце, де ця революція у людських головах починається! Інакше й бути не може. Адже саме наш край є найпатріотичнішим. Наші люди достатньо поїздили по світах і доволі побачили, а тому й одурити тернополян найважче. Я впевнений, що ми після стількох жертв і загибелі кращих синів і дочок України розуміємо: надіятися маємо на власні сили й довіряти один одному! Нам не потрібні чужинці, олігархи й комсомольці. Нам потрібні ті, кого завжди боялися наші вороги: мазепинці, петлюрівці, бандерівці — СВОБОДІВЦІ! Ось відповідь на те, як вигнати зрадників і навести в країні порядок!

Тернопіль передає естафету в Київ, де 22 лютого 2017-го ВО «Свобода», Національний корпус та Правий сектор ставлять ультиматум режиму Порошенка. Новий Майдан уже почався!

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.