У балаклаві та з ножем: у Тернополі невідомий намагався пограбувати крамницю

Опубліковано в Новини 27.02.2017

Правопорушника розшукують.

Як повідомили в обласному ГУНП, 25 лютого близько 23 години невідомий чоловік увірвався в крамницю, що по вул. Тарнавського у Тернополі. За словами продавця, зловмисник наніс їй удар рукою та спробував відчинити касу. 19-річна дівчина чинила опір і намагалася зателефонувати в поліцію. Коли дістатися до готівки нападнику не вдалося, він утік.

- Правоохоронцям, які прибули на виклик за вказаною адресою, працівниця магазину розповіла, що чоловік був у балаклаві та мав предмет, схожий на ніж, - повідомив начальник Тернопільського відділу поліції Сергій Гаврилюк. – За словами дівчини зловмисник худорлявий, середнього зросту, міцної статури, був одягнений у спортивні штани.

Серйозних травм потерпіла не отримала. Медики оглянули дівчину й надали їй допомогу у зв’язку з гострою реакцією на стрес.

За даним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України – розбій.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.