У Тернопільській області припинили виплати 2896 внутрішньо переміщеним особам

Опубліковано в Новини 20.09.2023
Під головуванням Віцепрем’єр-міністра України Ірини Верещук відбулась онлайн-нарада щодо поточного стану подолання наслідків військової агресії рф проти України.
Участь в засіданні взяв заступник начальника ОВА Віктор Устенко. 
 
Під час наради обговорили питання щодо накладання державними та приватними виконавцями арешту на кошти, отримані ВПО як соціальна допомога від держави та міжнародних організацій на відповідні рахунки.
Зараз у Тернопільській області перебувають 75350 внутрішньо переміщених осіб. Станом на 15 вересня 2023 року від Міністерства фінансів України надійшло 10428 рекомендацій на виплати допомоги для ВПО, з яких 6707 опрацьовано, що становить 65%.
2896 справ припинено у зв'язку із виїздом за кордон, смертю отримувача допомоги, повернення до постійного місця проживання. Зокрема, 16 внутрішньо переміщених осіб звернулись з проханням відновити їм соціальні виплати та повернути в реєстр отримувачів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.