На Тернопільщині реалізують програму шкільного харчування Всесвітньої продовольчої програми ООН

Опубліковано в Новини 19.09.2023
Навчальні заклади обирали за анкетуванням від ООН. За результатами конкурсу для участі у Програмі було відібрано 33 школи області - як малі, так і великі.
Детальніше про це розповіла Ольга Хома - директор департаменту освіти і науки Тернопільської ОВА.
За її словами, програма буде відшкодовувати 30% від вартості харчування учнів 1-4 класів. Це відбуватиметься наступним чином: кожен навчальний заклад зобов'язаний звітувати щодня за кількістю порцій, які були приготовлені. У програмі беруть участь навчальні заклади, у яких є як одноразове, так і дворазове харчування. Відповідно до цього кількість учні подаватиметься менша, а кількість порцій - більша.
Головна мета програми полягає у підтримці навчальних закладів щодо реалізації завдань реформи шкільного харчування шляхом підвищення якості їжі та допомоги батькам, які мають економічні труднощі, у частковому відшкодуванні плати за шкільне харчування.
Програма шкільного харчування має на меті не лише надати фінансову підтримку, але й сприяти підвищенню знань кухарів та персоналу.
 
Джрело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.06.2024 soroka
Як налаштувати контекстну рекламу в Google Ads?
Google AdWords — одна з найпопулярніших рекламних платформ, яка використовується компаніями по всьому світу для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.