На Тернопільщині провели в останню дорогу 20-річного Героя Романа Кватюру

Опубліковано в Новини 07.09.2023

6 вересня жителі Білецької громади провели в останню дорогу юного загиблого захисника України Кватюру Романа Ярославовича.

Роман Кватюра, 2003 року народження, був гранатометником штурмового відділення. Загинув 21 серпня 2023 року в наслідок бойових дій в районі населеного пункту Бахмут Донецької області, повідомляють на сайті громади.

Вшанувати пам’ять, помолитися за спочилого Героя зібралися рідні та близькі, однокласники, друзі та побратими, односельчани та жителі усієї громади.

«Від імені Президента України, Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України прошу Вас прийняти цей прапор як символ Держави, якій він вірно та віддано служив…» – із цими словами скорботна родина загиблого Героя отримала прапор нашої держави.

Далі похоронна процесія рушила до храму великомученика Димитрія Мироточивого, де звершили чин похорону воїна Романа. В останню дорогу труну несли на руках побратими із 3-ї об’єднаної штурмової бригади.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.