Юний шахіст з Тернопільщини представляє Україну на Чемпіонаті Європи

Опубліковано в Новини 07.09.2023

З 4 по 15 вересня 2023 року проходить Чемпіонат Європи з шахів серед дітей віком до 8, 10, 12, 14, 16, 18 років у РумуніЇ, місто Мамайя.

В складі збірної України участь у змаганнях бере житель села Смиківці – Гирон Артем, який виступає в номінації серед юнаків до 10 років. 

Про це повідомили у відділі освіти, культури, молоді та спорту Великобірківської селищної ради.

Хлопчик займається шахами три роки під керівництвом досвідченого шахіста Ігоря Подольського з Великих Бірок.

– На цьогорічному Чемпіонаті України у своїй номінації він став членом збірної України і отримав право виступити на Чемпіонаті Європи, – розповідають у громаді. – Першу партію Артем білими переміг італійця, рейтинг якого на 400 пунктів більший, ніж у Артема. Молодець! Бажаємо йому успіхів в подальших іграх та перемоги у Чемпіонаті Європи!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.