Тернопільщина може пишатися своїми чемпіонами

Опубліковано в Новини 23.02.2017

Головний старт національного зимового сезону - чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні - впродовж трьох днів тривав у манежі Сумського державного університету.

Основним завданням цих змагань, окрім визначення переможців та призерів, відкриття нових імен і нових рекордів, став відбір на участь в чемпіонаті Європи, який 3-5 березня пройде в Белграді (Сербія). Як повідомляє Федерація легкої атлетики області, успішно виступили на всеукраїнській першості у Сумах тернопільські легкоатлети Наталя та Іван Стребкови, які представляють ФСТ «Динамо» та ШВСМ (тренери Ігор Сташко, Олександр Степанюк).

Так, Наталя Стребкова в категорії «молодь», де змагались учасниці віком до 23 років, в бігу на 3000 м стала чемпіонкою України, а серед дорослих здобула бронзову нагороду. Спортсменка зупинила хронометр на позначці 9. 27,09 с, що є її особистим досягненням та новим рекордом області. Іван Стребков виборов срібну нагороду в бігу на 3000 м з результатом 8.05,51 с, і лише 0,51 сота секунди відділила його від виконання кваліфікаційного нормативу на чемпіонат Європи в приміщенні.

Варто відзначити також успіхи Олександра Хоми (ДЮСШ Тенопільського району), який з результатом 2 м 10 см став шостим в стрибках в висоту серед молоді та восьмим серед дорослих, та Дмитра Чорноти (ШВСМ), який з результатом 15 м 40 см зайняв сьоме місце в потрійному стрибку. Тренує стрибунів Євген Кармелюк.

 

Також сьоме місце в бігу на 60 м з результатом 7.09 с виборов Володимир Допта (ОДЮСШ, тренер Васірук М.С.).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.