«Сокіл» роздав вірянам у черзі до ікони більше 150 літрів гарячого безкоштовного чаю

Опубліковано в Новини 22.02.2017

Протягом 20-21 лютого 2017 року активісти ВГО «Сокіл» організували волонтерську допомогу для прочан, які приїхали поклонитися Нерукотворному образу Спасителя, що встановили в Архикатедральному соборі УГКЦ. 

У зв’язку із колосальною кількістю бажаючих поклонитися іконі, які приїжджали з різних районів Тернопільщини та інших областей, виникла потреба у допомозі. Години чекання у черзі до образу стали для вірян справжнім випробуванням на витримку до втоми і поганих погодних умов. Аби підтримати прочан у ці дні, «сокільці» роздали понад 150 л чаю безкоштовно. 

Прочани щиро дякували «сокільцям». В особистих розмовах також нарікали на те, що деякі волонтерські організації на черзі вирішили підзаробити і продавали той-таки чай по 5 грн. Не по-християнськи надавати допомогу за гроші.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.