45 тисяч тернополян відвідали Центри обслуговування платників

Опубліковано в Новини 22.02.2017

Протягом січня цього року Центри обслуговування платників при об’єднаних державних інспекціях і їх відділеннях відвідали майже 45,4 тис. платників податків, яким надано 6249 адміністративних послуг.

Найактивніше зверталися у Центр обслуговування платників при Тернопільській ОДПІ, фахівці якого надали 39,7% від загальної кількості адмінпослуг.

У структурі наданих адміністративних послуг найбільшу питому вагу займає послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків, яка була надана майже 3,2 тис. фізичним особам або 51 %. Також значну кількість послуг надано з реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 681 (10,8 %), надання витягів з реєстру платників єдиного податку – 506 (8 %), реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 460 (7,3 %), реєстрації платників єдиного податку – 350 (5,6 %).

У залі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ виділене окреме місце з надання електронного сервісу «Інспектор он-лайн». У вівторок та четвер проводяться сеанси скайп-зв’язку з платниками податків з надання консультацій. Такою послугою у січні скористалися 18 платників податків.

Відділ організації роботи

 

Головного управління ДФС у Тернопільській області  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.