У Тернополі чиновник за корупцію заплатить штраф

Опубліковано в Новини 22.02.2017

За те, що преміював сина.

 

Апеляційним судом Тернопільської області залишено в силі постанову Тернопільського міськрайонного суду про притягнення до адміністративної відповідальності заступника начальника Тернопільського обласного управління водних ресурсів за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією передбачених ч. 1 та ч. 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області. Справу заслухано за участі прокурора прокуратури області.

 

У суді доведено, що держслужбовець не повідомив про конфлікт інтересів та прийняв рішення щодо преміювання власного сина. Суд призначив йому покарання за скоєння корупційного правопорушення у вигляді штрафу.

Довідково: упродовж лютого поточного року судами розглянуто 8 протоколів про вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією, складених працівниками Управління захисту економіки в Тернопільській області Департаменту Національної поліції. За принципової позиції прокурорів, судами накладено адміністративні стягнення на правопорушників у вигляді штрафу на загальну суму 13 600 грн. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.