Як Тернопілля рекламуватимуть?

Опубліковано в Новини 19.02.2017

В Україні набирає обертів національна програма «Бізнес.Місто.Бренд», але от проектів зі створення бренду області ще не було. Тернопільщина, очевидно стане першою в цьому.
Міжнародний журнал «Community» виступив з такою ініціативою,і за підтримки Тернопільської облдержадміністрації 17 лютого відбулася дискусійна панель. Вона є підготовчим етапом.
Раніше на Тернопільщині вже робили певні кроки до пошуку інвестиційно привабливих особливостей краю. Додаткові ж консультації експертів стануть у великій нагоді, зазначає Галина Воляник, директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА.
В рамках дискусійної панелі було презентовано кейс про успішний досвід стратегічних сесійз пошуку сенсу, які вже відбулися у Білій Церкві, Хмельницькому, Шостці та Черкасах.
Учасники мали можливість обговорити найбільш оптимальні шляхи взаємодії бізнесу та влади області. Ну. І безумовно, йшлося про підготовку до проведення наступного етапу - стратегічної сесії «Бізнес.Область.Бренд».
Адміністрація Тернопільської області вважає, що створення бренду території – це європейський підхід, який допоможе Тернопільщині закріпити свої лідерські позиції. При цьому важливо відійти від рудиментної практики «нав’язування зверху» - потрібно, щоб до стратегії брендуванняобласті долучилося максимально широке коло різних цільових груп. А з допомогою експертів-практиків –вдасться виробити якісний інноваційний продукт. Адже Тернопільщина на це поправу заслуговує.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.