У Тернополі впіймали грабіжника, якого не навчило життя

Опубліковано в Новини 16.02.2017

І не виправила колонія.

Причетного до низки грабежів 28-річного тернополянина затримали працівники Тернопільського відділу поліції. Молодик грабував мешканок обласного центру, повідомили у відділі комунікацій ГУНП у Тернопільській області.

Зі слів начальника Тернопільської поліції Сергія Гаврилюка, свій перший протиправний вчинок підозрюваний вчинив ще неповнолітнім. Тоді вперше потрапив за ґрати відбувати покарання. Однак виховна колонія не виправила хлопця, той далі продовжив криміналити. До крадіжки додалися наркозлочини. Тернополянин не тільки збував, а й сам став вживати наркотики. Гроші на згубну пристрасть молодик почав заробляти грабежами.

Своїх жертв підстерігав на вулиці. Одну з жінок пограбував близько шостої ранку, коли та йшла на роботу, іншу  - у нічну пору. Підбігав ззаду, збивав з ніг та виривав сумки.  Ще один злочин грабіжник вчинив серед білого дня  - у аптеці викрав сумку в старенької пенсіонерки. Награбоване витрачав на власні потреби.

Надалі чинити протиправне тернополянину завадили правоохоронці. Підозрюваного у грабежах затримали згідно статті 208 КПК України. За фактом злочинів відкрито кримінальне провадження згідно частини 2 статті 186 ККУ.  Вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.