Назавжди 28: на Бучаччині попрощалися з Героєм Тарасом Єднаком

Опубліковано в Новини 07.07.2023

Сьогодні Бучацька громада провела в останню земну дорогу Героя Тараса Єднака.

Мужній воїн, який боронив українську землю від російського окупанта, загинув 13 червня на Луганщині. Тепер йому назавжди 28.

В одну мить ми втратили молодого, сміливого сина України. Саме завдяки таким людям як Тарас, маємо можливість жити. Доземний уклін та безмежна вдячність Герою за цей подвиг. Схиляємо голови у скорботі і висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого. Нехай добрий, світлий спомин про воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто його знав і любив, – зазначили у Бучацькій міській раді.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

Фото: Бучацька міська рада - територіальна громада  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.