Укропівці кличуть тернополян висловити свою позиції щодо торгівлі з окупованими територіями

Опубліковано в Новини 15.02.2017
21 лютого, о 9:00, під стінами Верховної Ради в Києві відбудеться мітинг «СКАЖИ «НІ» БІЗНЕСУ НА КРОВІ ГЕРОЇВ».

Долучитися до заходу тернополян запрошує місцевий осередок партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП».

Приводом акції стали торгівельні відносини з окупованими територіями, у той час як вони завдають непоправної шкоди цілісності та безпеці України, стають винуватцями смертей наших захисників. Політична партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» разом із волонтерами, активістами та учасниками АТО вимагатиме:

  •                  Ухвалити закон про статус окупованих територій, який має заборонити вести економічні відносини з ОРДЛО;
  •                  Створити тимчасову слідчу комісію з перевірки двостороннього товарообігу між окупованими територіями Донбасу та Україною.

У 2015 році Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що Україна не фінансуватиме терористів. Натомість на третьому році війни влада не лише не поборола контрабанду, яка йде з ОРДЛО, а й активно торгує з окупантами. Україна постачає так званим ЛНР та ДНР електроенергію, воду, платить мільярди гривень за вугілля та інші товари. Терористи «повертають» нам кулі та труни з нашими захисниками. Як це припинити?

- Якщо в когось є сумніви, чи потрібен цей закон, чи зможе Україна обійтися без вугілля та електрики від терористів, – подивіться в очі бійцям, вдовам і матерям, сини яких зараз у полоні! Їм байдуже, хто й скільки коштів втратить від блокади, адже їхнє горе не компенсувати ніякими грошима, - переконаний голова обласної організації партії «УКРОП» Андрій Цибульський.

Також зауважують, що лише за 2015 рік із непідконтрольної території вивезли 16 мільйонів тонн вугілля, а 47% вартості за антрацит отримують терористи, як податок за постачання палива в державні компанії «Центренерго». Сума тіньових прибутків наближених до влади олігархів сягає понад шість мільярдів гривень на рік.

Зголоситися на участь, а також поставити додаткові питання, можна за номером 0968902530.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.