Тернополяни привезли з Львівщини спортивні нагороди

Опубліковано в Новини 14.02.2017

Вдало проявивши себе на відкритому чемпіонаті з легкої атлетики серед юніорів в приміщеннях.

Шестеро учнів-спортсменів Тернопільської ОДЮСШ з літніх видів спорту взяли участь у відкритому чемпіонаті Львівської області з легкої атлетики серед юніорів в приміщеннях, що  проходив у Львові. Виступали наші атлети у спортивній ходьбі. За словами їхнього тренера Віри Зозулі, ці змагання, особливо для дівчаток, які молодшого віку, мали б бути як контрольне тренування, однак тернополяни виступили досить успішно. Так, у спортивній ходьбі на 5 000 метрів друге та третє місця здобули Назар Савків та Назарій Шилівський. На дистанції 3 000 метрів у цій дисципліні Олександра Франків посіла друге місце, а Люба Губанова – третє. Як розповіла тренер, дуже добре проявила себе, покращивши результат, і Анастасія Коростіль, яка була на шостому місці.

Ще один успішний виступ продемонстрував вихованець тренера-викладача Олега Данилюка Віталій Рибій, який в спринті на дистанції 60 м зайняв третє місце. А Роман Стецюк, якого теж тренує Олег Данилюк, у цій дисципліні став четвертим.

 

Додамо, що Назар Савків є студентом Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу та торгівлі, Назарій Шилівський та Віталій Рибій вчаться у Технічному коледжі, Роман Стецюк є студентом ТНЕУ, Олександра Франків та Анастасія Коростіль навчаються у Тернопільській школі №2, а Люба Губанова – учениця школи №9.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.