У День Валентина тернополянам пропонують шлюб на добу

Опубліковано в Новини 14.02.2017

До Дня святого Валентина ГО "Молодіжне об'єднання "Файне місто" запрошує всіх охочих тернополян взяти участь у конкурсі “LoveQuest”, а також перевірити свої почуття та отримати «Шлюб на добу».

 

Так, з 13 до 17 години на центральній площі проходитиме конкурс LoveQuest”. Організатори заходу створюватимуть команди, до яких входитиме по 6 осіб: три дівчини та три хлопця. Командам роздаватимуть спеціальні мапи із завданнями, на яких будуть позначені найголовніші локації квесту. Також, обіцяють: на всіх конкурсантів чекають незабутні розваги та подарунки.

З нетерпінням чекатимемо саме Вас на центральній площі (біля драмтеатру), адже це не просто конкурс, азахід, що доведе вас до піку найкращих емоцій та неперевершеного проведення часу, створений із любов'ю і для любовіУчасть можуть взяти ті, хто знайшов свою половинку і хто шукає, - розповідають організатори заходу.

Також, закоханим тернополянам пропонують ще один інтерактив - «Шлюб на добу»:

Закохані пари зможуть також отримати наш сертифікат просто відвідавши нашу локацію:вулиця Сагайдачного (біля пам'ятника Івану Франку). З нетерпінням чекаємо на вас з 15:00 до 17:00 години.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.