У Тернополі на одну поліцейську станцію більше

Опубліковано в Новини 14.02.2017

Третя по рахунку в Тернополі і 15 в цілій області - вчора на Дружбі, 7 запрацювала ще одна поліцейська станція.

 

"Новоспечена" станція обслуговуватиме мікрорайон Дружба, населений пункт Пронятин та частину селища Велика Березовиця. Загалом, у ній працюватиме двадцять співробітників:  десять дільничних офіцерів, вісім оперативників кримінальної поліції і працівник ювенальної поліції. Прийом громадян здійснюватиметься тричі на тиждень. В ці дні тернополяни можуть звертатись сюди із будь-якими питаннями правового характеру, які входять до компетенції поліцейських.

- Ще минулого року був запущений проект «Поліцейська станція». Його метою було створення невеликих відділень поліції, щоправда, без чергових частин, які працюватимуть разом із органами місцевого самоврядування. Але жителі мікрорайону можуть сюди звертатися з будь-яких питань, що стосуються компетенції правоохоронців, - розповів керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.

Раніше в Тернополі відкрили дві поліцейські станції: одна працює на залізничному вокзалі, друга - на території Центрального тернопільського ринку.

Кошти на відкриття подібних поліцейських станцій, забезпечення їх технікою та необхідними речами виділяються із міського бюджету в рамках програми «Безпечне місто». Цьогоріч на потреби підрозділів поліції з місцевої казни було виділено півтора мільйона гривень.

 

До слова, в перспективі у правоохоронців - відкриття відділення поліції на масиві Сонячний, яке обслуговуватиме мешканців вказаного мікрорайону, а також масивів Східний, Канада та Аляска.

Фото: ТМР.

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.