Тернополян з обмеженими можливостями запрошують на безкоштовне навчання

Опубліковано в Новини 14.02.2017

Буковинський міжрегіональний центр професійної реабілітації, що у Чернівцях, здійснює набір людей із обмеженими фізичними можливостями віком від 16 років із І-ІІІ групами інвалідності на безкоштовне навчання.

Як зазначають в Тернопільській міській раді, основна умова набору на навчання - можливість тернополян самостійно, без стороннього догляду пройти професійну реабілітацію з медичним спостереженням, соціально-психологічну та інші види реабілітації, що забезпечать адаптацію людей з обмеженими фізичними можливостями до професійного навчання.

По мірі надходження справ проводитиметься відкриття та зарахування на навчання, однак, вже відомий орієнтовний графік. Так, у вересні розпочнеться навчання за фахами: конторський (офісний) службовець (бухгалтерія) (навчання протягом 10,5 місяців), оператор комп’ютерного набору (навчання триватиме півроку). Також, навчання операторів розпочнеться у квітні та в листопаді. За фаховою підготовкою "молодша медична сестра по догляду за хворими" навчання розпочнеться приблизно у березні та листопаді і триватиме протягом 6 місяців. Також, півроку триватиме навчання швачок, яке розпочнеться орієнтовно у травні.   

Детальніше ТУТ.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.