Тернопільські укропівці налаштовані на першість в обласній футзальній лізі

Опубліковано в Новини 14.02.2017
Команда обласної організації партії «УКРОП» ввійшла у шестірку призерів «золотої» Тернопільської футзальної ліги.

Минулої неділі, 12 лютого, команда дала бій одному з лідерів чемпіонату «UB-Group».

- Наша команда пройшла у наступний етап Тернопільської футзальної ліги, – розповідає  гравець команди «УКРОП» Володимир Міщишин. – Спочатку був перший відбірковий етап Першої ліги, який складався з двох відбіркових груп А і Б. Потім по три команди з кожної групи проходили далі в «золоту» Лігу. Серед них – і наша команда «УКРОПу».

На шляху до «золотої» ліги «укропівці» зіграли вісім матчів, з яких у шести здобули перемогу. Кажуть, легких ігор не було, бо жодна із команд не налаштована на поразку.

- Ми грали з такими командами, як «Нива», «Арсенал», «Вікторія», «ТерТехПанель». І з кожною матч мав свою складність. Легких прохідних матчів не було, бо кожна команда має свій високий потенціал, – відзначив Володимир.

Футболісти «УКРОПу» тренуються тричі в тиждень, займаються аеробікою, силовими вправами у тренажерному залі та відпрацьовують вміння на футбольному полі, допомагають також друзі-тренери. Налаштовані на перемогу у футзальній лізі, бо вважають, що це корисна ініціатива та вдалий приклад для молоді.

Перший призовий матч «золотої» ліги «УКРОП» зіграв проти команди «UB-Group». У цьому колективі грають такі відомі футболісти як Андрій Грінченко, Тарас Дурай, які встигли пограти у багатьох клубу першої та Прем’єр-ліги, а також один з кращих гравців обласних чемпіонатів Юрій Беркита. Укропівці розпочали гру проти іменитих суперників з атак і забили одразу три «сухих» голи. Фінальний свисток зафіксував все ж нічию 4:4.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.