На Тернопільщині в сусідніх селах двоє смертей одночасно: з'ясовують причину

Опубліковано в Новини 14.02.2017

З незрозумілих причин померли дитина та юнак.

Двома повідомленнями про смерть розпочався ранок понеділка, 13 лютого, у Заліщицькому відділенні поліції, зазначили в обласному ГУНП.

За словами начальника Заліщицького відділення поліції Андрія Гожія, у селах Добровляни та Шутроминці померли дев'ятнадцятирічний юнак та п'ятирічна дівчинка.

Перше повідомлення про раптову смерть надійшло до чергового о 5:55 від фельдшера. Він повідомив, що у селі Шутроминці за місцем свого проживання померла малолітня дитина. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. При огляді тіла п'ятирічної дівчинки, слідів насильницької смерті не виявили.

Ще одне повідомлення такого ж змісту надійшло рівно через годину, але з сусіднього села. Місцевий мешканець заявив, що в селі Добровляни з невідомих причин удома помер хлопець, 1997 року народження.

Судово-медична експертиза встановила причину смерті дев'ятнадцятирічного хлопця. Висновок лікарів - отруєння невідомою речовиною. Якою саме, дасть відповідь гістологічне дослідження.

Що ж стосується смерті дівчинки, то експертиза тіла запланована лише на сьогодні, 14 лютого.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.