Тернополяни отримати "теплий" кредит можуть і через ПриватБанк

Опубліковано в Новини 13.02.2017

Відтепер ПриватБанк запускає нову технологію видачі кредитів на впровадження енергоефективних заходів. Про це повідомив перший заступник голови правління банку Олег Сергеєв.

Так, оформити "теплий кредит" можна буде  через Інтернет без необхідності надання паперових документів і довідок. Вибрати та купити енергоефективні товари можна буде в багатьох перевірених постачальників на ПриватМаркеті, а оплатити покупки – за допомогою безпроцентної розстрочки «Оплата частинами» з подальшою компенсацією частини кредиту за рахунок держави.

Згідно з рішенням уряду ПриватБанк став учасником програми «теплих» кредитів, що буде діяти й у 2017 році. Підписання угоди про співпрацю між Держенергоефективністю та ПриватБанком відбудеться наступного тижня. У рамках програми фінансування проектів енергоефективності становитиме 400 млн гривень.

Нагадаємо, програма часткової компенсації вартості кредитів на термомодернізацію та заходи з підвищення енергоефективності в житловому секторі передбачає виплату відшкодування в розмірі 20% суми кредиту для фізичних осіб у разі придбання опалювальних котлів на альтернативних видах палива, 35% – для фізичних осіб для індивідуального утеплення житла, 40% – для ОСББ і ЖБК (за наявності одержувачів субсидій – від 40% до 70%).

До слова, банками-учасниками програми також є Ощадбанк, Укргазбанк та Укрексімбанк.

Фото: з вільних джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.