Діти загиблих Героїв відвідали святиню на Тернопільщині (фото)

Опубліковано в Новини 02.06.2023
Діти загиблих Героїв з 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ побували в Зарваниці.
 
Захід організували офіцери групи цивільно-військового співробітництва спільно з капеланом бригади отцем Євгеном Флистою.
 
Під час подорожі дітям провели пізнавальну екскурсію місцями Маріїнського духовного центру, по дорозі влаштували пікнік, спортивні розваги, повідомили на сторінці бригади у соцмережах.
 
Було багато спілкування, малеча обмінювалася інформацією, розповідала, хто чим займається де навчається, ділилися контактами для подальшого спілкування та дружби.  
 
– Важливість підтримки родин загиблих Героїв – це наш безпосередній обов’язок. Діткам Героїв ніщо не замінить Батьківське серце, але ми пам'ятаємо подвиг їхніх татусів, котрі стали на захист держави жертвуючи найціннішим — своїм життям. Вони зробили усе щоб їх діти жили у вільній та квітучій країні. Тому ми повинні перемагати, як на передовій, так і в тилу,  наголосила офіцер групи цивільно-військового співробітництва Наталія Луковська.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.