У громаді на Тернопільщині встановили пам’ятні дошки трьом полеглим воїнам

Опубліковано в Новини 31.05.2023

Вчора, 30-го травня, у Борсуківській територіальній громаді відкрили та освятили пам’ятні дошки трьом односельцям, які загинули на війні – Віталію Собку, Смосюку Роману та Кюзу Максиму.

Про це повідомили на сторінці громади.

Розмістили пам’ятні дошки на будівлі школи.

– З шкільної парти кожна дитина повинна зростати з розумінням, що росія - це ворог, агресор та тиран. Кожного разу, минаючи памʼятні дошки Героїв, що віддали найдорожче - своє життя, діти будуть знати і закарбовувати у свідомості ціну нашої свободи, волі та мирного життя. У майбутньому кожен перший дзвінок та останній звучатиме завдяки нашим воїнам, серед яких були й загиблі Віталій, Роман та Максим. Памʼять про них житиме вічно та передаватиметься із покоління у покоління, – каже сільський голова Роман Кухарський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.