П'яний водій пропонував поліцейським Тернопільщини 1000 дол. США за уникнення відповідальності

Опубліковано в Новини 31.05.2023
Дорожні «пригоди» закінчилися для 38-річного чоловіка кримінальним провадженням та двома адміністративними протоколами.
 
На дорозі у селищі Вишнівець Кременецького району працівники поліції документували факт порушення правил дорожнього руху одним з місцевих жителів. У цей час на поліцейського, котрий стояв на узбіччі, ледь не наїхав інший водій.
 
Правоохоронці зупинили автівку і помітили, що кермувальник нетверезий. Що сів за кермо напідпитку – зловмисник не заперечував, але запропонував вирішити питання, проїхавши до нього додому. Обіцяв 1000 американських доларів хабара.
 
Поліцейські на місце події викликали слідчо-оперативну групу і задокументували факт пропозиції неправомірної вигоди. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, чоловікові оголошено підозру за частиною 1 статті 369 ККУ.
 
Щодо порушника також складено адміністративні протоколи за статтями 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.