У Тернополі на майстер-класі з валяння вовною створювали «Серця перемоги»

Опубліковано в Новини 29.05.2023

25 травня Тернопільський обласний методичний центр народної творчості спільно з Тернопільською обласною універсальною науковою бібліотекою провели майстер-клас з сухого валяння вовною «Серце перемоги».

Його провела майстриня народних художніх промислів художнього моделювання Ірина Веприк. Захід було проведено в рамках занять клубу «Натхнення», повідомили на сторінці Тернопільського обласного методичного центру народної творчості КУ ТОР.

На майстер-класі виготовляли синьо-жовті сердечка з овечої фарбованої вовни. Використовуючи спеціальну голку, вовну збивали, після чого вона ставала щільною. В результаті отримали форму красивого патріотичного сердечка. Цей виріб можна тримати просто у вигляді сувеніра, або зробити з нього брошку, чи підвіску.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.