Через захоплення забороненими речовинами тернополянин відповідатиме у суді

Опубліковано в Новини 29.05.2023

Два поліетиленових пакети на застібку із білою порошкоподібною речовиною під час поверхневого огляду виявили працівники кримінальної поліції у місцевого жителя.

Чоловіка у парку “Сопільче” під час патрулювання виявили правоохоронці.

Коли до 39-річного чоловіка підійшов наряд поліції, то він одразу зізнався, що має біля себе заборонені речовини. Проте тернополянин запевнив, що продавати їх наміру не мав. Усе тримав для власного використання.

Речовину поліціянти вилучили та передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Дізнавачі внесли даний факт в ЄРДР згідно зі статтею 309 ККУ. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.04.2024 soroka
Transparency International Ukraine визнала Тернопіль найпрозорішим містом України, - інфографіка
Тернопіль визнали найпрозорішим містом України. За результатами рейтингу «Transparent cities/Прозорі міста», Тернопіль отримав найвищі показники…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.