З 1 червня проїзд на маршрутах до садівничих товариств буде безкоштовний для власників пільгової «Соціальної карти тернополянина»

Опубліковано в Новини 28.05.2023

З 1 червня до 15 жовтня 2023 року для власників пільгової «Соціальної карти тернополянина» буде безкоштовним проїзд на маршруті №33 та на сезонному спеціальному маршруті «вул Львівська - Другі дачі», які курсують до садівничих товариств, згідно діючих, узгоджених розкладів.

Зокрема, перевезення до садівничих товариств «Галичанка», «Домобудівник» та ін., розташованих на Львівському шосе, передбачатимуть безоплатні перевезення пасажирів – пільговиків  при пред’явленні пільгової «Соціальної карти Тернополянина» та посвідчення встановленого зразка на сезонному маршруті «вул. Львівська- Другі дачі».

Також пільгові категорії тернополян матимуть можливість безоплатного проїзду по «Соціальній карті Тернополянина»,  при здійсненні перевезень автобусом маршруту №33, відповідно до затвердженого розкладу руху,  до садівничих товариств «Ветеран», «Вітамін» та ін., розташованих за геріатричним будинком-інтернатом.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.