Підприємство Петра Гадза відправило дві тонни яблук в Авдіївку (фото)

Опубліковано в Новини 09.02.2017

У зв’язку із нещодавньою ескалацією конфлікту на Сході України, зокрема із обстрілами українських позицій поблизу міста Авдіївка Донецької області, до Тернопілля, як і інших регіонів України, звернувся Президент щодо необхідності допомоги постраждалим.

- В результаті обстрілів у Авдіївці припинене електропостачання, обмежене теплопостачання та водопостачання. В переліку першочергових заходів – забезпечення теплим одягом, дизпаливом, засобами обігріву, продуктами харчування тощо, - йдеться на офіційному сайті Президента України.

Тернопільщина активно долучилася до збору допомоги, акумулювала ресурси у всіх районах. Окрім того, йде підготовка до прийому та розміщення мешканців Авдіївки, у разі виникнення необхідності їх евакуації з міста.

Свою лепту у підтримку українців, що постраждали від обстрілів терористів, вніс і депутат Тернопільської облради, відомий меценат з Бучаччини Петро Гадз. За його рішенням було відправлено 2 тонни яблук із садів фермерського господарства «Гадз», наглядову раду якого очолює Петро Іванович.

 

- Ціною життів українських солдатів ми сьогодні не відчуваємо війни у Тернополі і області, але є люди, які змушені мешкати поряд із лінією розмежування на Сході. У цьому не має їх вини і не вони за це повинні платити, тому наш обов’язок як українці, допомагати нашим співвітчизникам, що опинилися у скруті, - наголосив Петро Гадз.

1 коментар

  • Коментувати Сергій лютого 09 2017 Автор Сергій

    Це по українськи! Слава Україні!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.