В Тернополі конкурс на ескіз-ідею композиції при вході в парк «Національного відродження»

Опубліковано в Новини 09.02.2017

В Тернополі проходитиме відкритий конкурс на кращу ескіз-ідею архітектурно-монументальної композиції при вході в парк «Національного відродження» (пам’ятний знак «Літак МІГ-17»), повідомляють в міськраді.

Подати свою ескіз-ідею запрошують фахівців, авторські колективи. При проектуванні слід врахувати соціальну значимість об’єкту та його функціональність. Крім того, самі проекти повинні відповідати умовам конкурсу.

Подані роботи оцінюватимуть заслужені архітектори України, фахівці у сфері художніх та архітектурних проектів. На авторів кращих пропозицій чекають винагороди - призовий фонд складає 20 тисяч гривень: перша премія – 7 000 грн., друга – 5 000 грн., третя – 3 000 грн. та на учасників чекатиме і заохочувальна премія у розмірі 5 000 грн. 

Конкурс триватиме з 12 лютого по 12 квітня 2017 року. Реєстрація учасників та видача конкурсної документації проводиться за адресою: м. Тернопіль бул. Т.Шевченка, 1, 3 пов., тел. 42-06-72 з 10.00 до 12.00 год. (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.). 

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.