Майже 50 одиниць техніки та понад 400 двірників вночі розчищали Тернопіль

Опубліковано в Новини 08.02.2017

Саме так інформують в управлінні ЖКГ.

Зокрема, для очищення від снігу території, яку обслуговує  «АваксПроф» були задіяні три бригади по три піскорозкидачі з відвалами, шість тротуарних та п'ять посипальних тракторів та 75 двірників підприємства. Території, які обслуговує «Міськшляхрембуд» прибирали грейдер, чотири піскорозкидичі , дві машини, які скидають суміш з борта та дванадцять двірників підприємства. А от за чистоту прибудинкових територій відповідали 340 двірників та 26 одиниць техніки, яка належить обслуговуючим підприємствам.

Загалом роботи з очищення міста від снігу тривали впродовж ночі. Вже о третій годині місто було зачищене, однак, приблизно тоді відновились снігопади, тому  робота, у якій були задіяні двірники та техніка, продовжилася.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.