Тернопільські спортсмени привезли нагороди з Івано-Франківщини

Опубліковано в Новини 07.02.2017

Вихованці Тернопільської ОДЮСШ з літніх видів спорту вибороли призові місця.

Успішно виступили на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат учні-спортсмени Тернопільської ОДЮСШ з літніх видів спорту. Такі змагання відбулись у місті Коломия Івано-Франківської області. Як повідомив директор школи Олександр Куриляк, серед юнаків у ваговій категорії 53 кг та 93 кг другі місце зайняли відповідно Назар Шаповал та Максим Мудрак, у категорії 66 кг переможцем став Дмитро Поляник. Серед юніорів у ваговій категорії 66 кг бронзова медаль дісталася Назару Руцькому, а у ваговій категорії 120 кг Олександр Бігус (на фото) вперше виконав норматив  майстра спорту України, повідомляє прес-служба управління фізичної культури та спорту ТОДА.

Серед юніорок у ваговій категорії 52 кг третє місце зайняла Наконечна Анастасія  і вперше відібралася на чемпіонат Європи з пауерліфтінгу серед юніорок, який відбудеться в Іспанії в травні цього року.

 

Дирекція спортивної школи поздоровляє учнів та тренерів-викладачів школи Артура Олійника, Тараса Карапулько, Ігоря Лисого (першого тренера Олександра Бігуса).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.