Ремонт дороги Р-43 Тернопіль – Ланівці: дорожники усунули недоліки на найбільш проблемній ділянці

Опубліковано в Новини 07.05.2023
За інформацією Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області, ліквідували дефекти на об’їзній міста Збараж.
Ця ділянка автошляху Р-43 має високу інтенсивність руху. Покриття дороги давно не було капітально ремонтовано. Під впливом навантажень на ньому утворилися вибоїни та деформації.
На найбільш проблемному відрізку уклали суцільний шар асфальтобетону. Невеликі вибоїни ліквідували за допомогою пневмо-струменевого методу.
Нагадаємо, що повноцінний ремонт автошляху Тернопіль – Ланівці був запланований у 2022 році. Через повномасштабне вторгнення Служба відновлення у Тернопільській області не має змоги проводити такі роботи. Проїзд забезпечуємо лише в межах експлуатаційного утримання в умовах економії коштів.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.06.2024 soroka
Міська рада Тернополя закупляє та передає на фронт розвідувальні та  ударні дрони, військові радіостанції, комп’ютери, військову форму  -  Сергій Надал
Мерія закупила та передасть дрони, радіостанції, ноутбуки та іншу техніку. Всю цю допомогу для фронту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.