На Тернопільщині збили велосипедиста: шукають винуватця ДТП та свідків

Опубліковано в Новини 07.02.2017

Потерпілий у реанімації.

З черепно-мозковою травмою та без свідомості в реанімаційне відділення Лановецької лікарні госпіталізували місцевого жителя. Непритомного чоловіка, 1960 року народження, 6 лютого на вулиці Тернопільській помітила ланівчанка. Вона й  повідомила на лінію "102", повідомили в відділі комунікацій ГУНП у Тернопільській області.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи стало відомо, що травми чоловік отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася близько 19:30. Водій автомобіля, за попередніми даними мікроавтобуса, з місця пригоди втік.

Поруч з непритомним жителем райцентру лежав і велосипед. За словами слідчих, потерпілий ймовірно рухався у попутному напрямку з автотранспортом.

Правоохоронці розшукують винуватця аварії і звертаються до усіх, хто можливо проїжджав поруч на момент ДТП, зголоситися та надати інформацію, яка допоможе впіймати втікача.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.